fredag 20 maj 2011

Motionera mera!

Det kostar på att ligga på topp!
För att kunna unna sig livets goda vad det gäller mat och dryck, så kräver det en viss ansträngning i form av att röra på sig med jämna mellanrum. Jag har återupptagit det roligaste jag visste när jag spelade fotboll, nämnligen löpningen. Ett par dagar i veckan blir det löpning plus att vi går 7-8 kilometersrundor ett par dagar i veckan gör att man känner sig i skaplig form trots allt.
Imorgon lördag har vi bestämt att vi ska gå hem till Nybro från Broakulla, en nätt liten sträcka på ca 2,5 mil. Om det blir en fortsättning på detta vansinne visar sig nog dagen efter!
Vi diskuterar nu att nästa semester ( när den nu blir ) fotvandra antingen i norra sverige eller i de österrikiska alperna, det vore fantastiskt kul och samtidigt en helt ny upplevelse.

3 kommentarer:

  1. Fotvandra är en härlig typ av motion som jag tyvärr fått lägga av med på grund av vissa kropsliga besvär. En fullpackad ryggsäck, tält och liggunderlag och livet lever!

    SvaraRadera
  2. Här kommer ett litet tips för effektivare träning om ni önskar. Vi är en klubb som heter glasrikets rc och vi träffas onsdagar vid ok-stugan i svartbäcksmåla. Träning som passar alla. Vi är mellan 15-20 varje onsdag. Gänget delas upp i minst två gäng. Ett som tränar intervaller i olika former och ett gäng som av olika anledningar inte hänger på de snabba och då tar en egen runda antingen med stavar eller lufsar runt lite. Ta gärna en titt på vår hemsida www.glasriketsrc.nu Välkomna

    SvaraRadera