måndag 9 maj 2011

Man har blivit gammal!

Det märks att man blivit äldre! I lördags var vi barnvakter till ankis barnbarn och det kändes dagen efter att det var ett tag sedan man hade småbarn.
Igår fick vi fint besök av David med familj, fantastiskt trevligt! Att träffa david och minna är alltid trevligt, men att få se och hålla sitt barnbarn är fantastiskt. Det blir trots allt inte så ofta tyvärr, men hoppas på mer tid framöver.
Nu är glasförsäljningen på g igen, efter en tids dvala. Att överleva vinterhalvåret är ett jobb i sig, men fr.o.m påskhelgen märks en tydlig uppgång. Det kanske inte märks så mycket besöksmässigt ännu, men kunderna är flera och det är det som är det viktiga för oss.

Kommunspelarlistan jag presenterade kan man givetvis ha åsikter om, och det är meningen också. Jag har försökt rangordna dem efter hur högt de spelar eller spelat divisionsmässigt, men kan missat någon eller satt någon på fel placering. Kommentera gärna och ge helst en förklaring till den plats ni vill ha vederbörande och varför. Intressant att veta!
Gullabo/Gullaboås har varvat upp, som väntat!
EIS damer i toppen!
JIF fortsätter som tidigare år att tappa onödiga poäng här och var!
Nybro IF är för lätta!
Elfsborg har vaknat till liv!
AZ bör fixa europaplats nästa lördag!
Viktor har semester fr.o.m nästa lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar