onsdag 20 april 2011

Sossenej och nissehat!

Givetvis visade det sig att en socialdemokrat opponerade sig mot att det skulle satsas i Johansfors! Trots att det ekonomiskt skiljer en hel del från bodasatsningen. Att motivera ett nej med att allt händer för snabbt, eller att det blivit ett gäng ja-sägare i kommunfullmäktige är väl så dags att klaga på nu!

Ikväll blir det att besöka "fågeln" igen. KFF-Elfsborg brukar bli intressanta möten! 2008 vann Kalmar seriefinalen med 2-1 sedan Viktor gjort två mål, 2009 vann KFF med 3-1 och då gjorde Rasmus och David var sitt mål. I år hoppas jag också att en Elm gör mål såklart.
Ska bli oerhört intressant att höra publikens reaktion på Davids återkomst till Kalmar. Alla tror att klacken är de värsta när det gäller olämpligt uppträdande, men det är faktiskt vissa kostymnissar på huvudläktaren som brukar bära sig mest illa åt!
 Dom som inte besökt utställningen som skottarna har i Johansforshyttans museum, uppmanas att göra detta! en mycket fin och intressant utställning, där skottarna själva guidar er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar