måndag 11 april 2011

Invigningsfest???

Premiärbesök på guldfågeln arena, det pratades hela tiden att det var viktigt att vara på plats för att inte missa invigningen kl 18. Vi var på plats men någon invigning värt att nämna uppenbarades aldrig! Varför fanns inga festligheter för den "vanliga" publiken? Vad vi förstod gjordes invigningen enbart i VIPPEN, och det är under all kritik när så mycket folk var på plats för att få ta del av en på förhand utlovad invigning.
Själva arena var en fantastisk upplevelse, det gav en känsla av klass och ett skimmer av fotbollsestrad som man upplever utomlands.
Matchen blev i första halvlek torftig underhållning, där även spelarna mest sprang runt och tyckte arenan var fin! Andra halvlek betydligt roligare, speciellt KFF ville visa hemmapubliken vad man kunde. Santos inhopp en klar injektion, Fagerkrantz bra liksom en mycket tappert kämpande Tobbe C.
Kul att Måns fick spela, och han gjorde avtryck också!
Övrigt att nämna och som man kan fundera över: 1. varför ingen tavla med klocka på båda kortsidor?
2. Parkeringsproblemet löser man inte denna säsong! 3. Varför är det inte rökförbud på läktarna?(eller bortaklacken har kanske andra regler) 4. Hemmaklacken???( fanns det någon?)

Imorgon bär det av till Borås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar