lördag 23 april 2011

Fester och nostalgi!

Festligheterna har avlöst varandra de senaste helgerna! Förra helgen fyllde kära mor år och vi var samlade till en härlig kväll, som vanligt på Björkvägen.
Långfredag vankades påskbord hos Ankis far, släkten samlad och det var fantastiskt gott och ånyo en trevlig kväll!
Eftersom det är jobb som gäller varje dag fram till slutet på september nu, så är det välkommet när far och mor kommer ner till bruket med en smörgåstårta. Smakade otroligt gott!
AZ gjorde som Heerenveen mot ligajumbon, en plattmatch! stryk 1-2. Heerenveen något bättre i sin match men höll på att tappa 1-0 sista fem minuterna. De räddade trots allt ett oavgjort resultat på sista sparken. Rasmus gjorde ingen bra match, Viktor hoppade in halvtimmen kvar och visade att han är på väg tillbaka igen.
Idag får jag hoppas att David kan spela, men prognosen är ytterst oroväckande!

Tittade på klassiska " spela bollen grabbar" för ett par veckor sedan, en filmproduktion om samhället Broakulla och fotbollslaget Johansfors IF. Filmen är från 1971 och gav en stunds njutning av nostalgi!
Det slog mig när jag tittade på fotbollsbilderna mot Boda att det verkligen inte spelades bättre fotboll förr. När man såg dessa matcher förr så trodde man att det var bra, det fanns inte så mycket att jämföra med. Men spelarna i Johansfors A-lag nu är tekniskt sett lika vilsna som då! Med undantag givetvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar