lördag 27 oktober 2012

The Elms!

På fotbollsfronten så har vi i Johansfors en extrainsatt träning imorgon söndag kl 13.00. Anledningen är att vi vill se några eventuella nya spelare till nästa säsong, samtidigt som de egna spelarna kan behöva röra på sig lite efter en tids uppehåll.
-----
AZ Alkmaar är inne i en tung period just nu, speciellt efter 0-2 förlusten hemma mot NEC senast. Viktor har trots lagets form gjort en bra inledning på säsongen som kryddats med matchens lirare fyra hemmamatcher i rad! Nu väntar Vitesse borta, och därmed en ny tuff match, men viktiga spelare som Maher, Altidore,Falkenburg och Martens tillbaka.
-----
Elfsborg ser ut att ha det svårast att vinna sina matcher av topp fyra lagen just nu. David har problem med en baksida och tror själv att han får svårt att klara alla tre matcher som återstår. När Kalmar vann guld 2008, så hade han också skadeproblem i slutet av säsongen. Hemmamatch mot Gefle blir en nog så svår match och Gefle brukar ha lätt för Elfsborg i Borås.
-----
CSKA Moskva visade styrka senast mot Rubin och vann med 2-0. Rasmus som blivit en av de viktigaste spelarna i laget inledde målskyttet med att slå in en straff. Nu följer ett antal matcher mot lag på övre halvan av serien och viktigt att de tar sina treor för att hänga på Antchji i toppen.
Kul att Rasmus blivit nominerad till årets mittfältare i Sverige, mycket välförtjänt efter en strålande säsong i AZ och bra insatser i CSKA som toppar. Prestationerna i landslaget har varit upp och ner, liksom för övriga mittfältare under 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar