tisdag 6 november 2012

SM-Guld!

Efter en ovanligt svag alsboafton på lördagen så åkte vi tillsammans med bror och hans hustru till Borås för att fira guldet tillsammans med david och IF Elfsborg tidigt söndag morgon.
Vi anlände Borås vid tolvtiden, och förfesten började hos mor och far i deras husvagn på en överraskande välbesökt campingplats.
Efter ett par famous så promenerade vi de tre,fyra hundra metrarna till en kokande Borås arena och ca 16000 förväntansfulla! David hade fixat fina platser, högt upp med en fantastisk vy över händelserna. Elfsborg tar ledningen efter 25 minuter, samtidigt ungefär tar AIK ledningen mot MFF och just i det ögonblicket är Elfsborg mästare! Resten av matchen är bara en väntan på slutsignalen och ett hejdlöst firande på innerplan.
Vi gick tillbaka till hotellet, checkade in för att sedan gå ut för att få i oss lite mat. Efter den utsökta måltiden gick vi till Grand hotell för att om möjligt kunna gratulera David till framgången. Eftersom köerna var enorma beslutade jag mig för att försöka få ut David istället. Han kom ut till ett öronbedövande jubel och vi kunde krama och gratulera en överlycklig dubbel svensk mästare i fotboll!
Dagen efter blev det hembesök hos paret elm med son innan vi fortsatte hemåt småland igen. De bjöd på pizza och det blev tillfälle att umgås lite och samtidigt leka med Alve, som var på sitt bästa humör. Efter ett par timmar återvände vi hemåt och landade i Nybro vi sextiden, efter ett par mycket trevliga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar