torsdag 29 november 2012

AB,TV4,JIF och The Elms

Det är självklart att bolagiserade idrottsklubbar ska betala sina egna polisnotor! Andra bolag som vill ha poliser av olika anledningar får ju snällt betala vad det kostar. Jag kan tänka mig att exempelvis fotbollsklubbar inte bolagiserar om det inte finns vissa fördelar med det, då får man också ta nackdelarna.
---
Jag tycker det är bra att TV4 säljer fotbollssändningar till i detta fall kanal 5. Då slipper man dessa dryga s k experter på fyran! Vidare kan man hoppas att det blir Svt som köper någon sändning, så vi slipper all reklam också.
---
Att Johansfors IF för tillfället har väldigt svårt att rekrytera ungdomar från de egna leden är ingen överraskning. De äldsta ungdomarna/barnen är 7-8 år gamla, vilket betyder att det dröjer innan vi kan använda någon av dessa i ett A-lag. Därför tycker jag att det är bra att det blivit så i kommunfotbollen att vi i JIF satsar på att försöka locka lite äldre spelare till oss! Vi kan erbjuda en lagom satsning, samtidigt som spelare mellan 28-35 kan samlas och verkligen ha något gemensamt vid sidan om planen! Utan de spelare som känner att de vill varva ner lite och att det är ok att hoppa över ett antal träningar, skulle föreningen få svårt att överleva. Dennis och Peter gör ett jättejobb för att hålla föreningen igång.
---
David har snart semester från ett lyckat 2012, med SM guld som belöning!
Viktor är fotskadad för tillfället, men förhoppningsvis kan han spela snart igen. AZ har det tufft för tillfället!
Rasmus fortsätter göra avtryck i CSKA! Mål och ett mycket bra spel för övrigt senast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar