måndag 12 november 2012

Gala på gala!

Barometerns fotbollsgala i lördags! Givetvis alltid kul att det finns en viss uppskattning för det man gör i en förening, oavsett om man är spelare, ledare eller som i mitt fall tränare för jiffarna. Extra kul att även en division sexklubb kan uppmärksammas tillsammans med tyngre kollegor som Lindsdal, IFK Berga m fl.
Jag och Anki hade sällskap av Anita och Kricke till årets gala, och när väl galan började så var det en trivsam och bra genomförd kväll med god mat och prisutdelningar. Tyvärr vann jag inte priset som åretCSKAs tränare men både vinnaren Kent Bohman och den tredje nominerade Mats Gunnarsson är mycket bra tränare och dessutom enormt trevliga som personer, så för egen del mycket nöjd att få en nominering!
---
Fotbollsgalan ikväll är något större och det är som vanligt kul läsning när det gäller nomineringarna. Varje år är det likt melodifestivalen alltid fel på något eller någon. För egen del är intresset fokuserat på årets mittfältare, en i år ganska svårtippad vinnare! Källström tycker jag nästan alltid är bra i landslaget, förutom en dipp likt allla i EM. Martin Ericksson kan göra en Viktor och vinna  som ren allsvensk spelare. Anders Svensson har varit stabil utan att ha någon riktig topp. Rasmus har en kanonsäsong bakom sig i AZ, varit stark i CSKA, men inte lyckats fullt ut i landslaget från EM. Så det blir en intressant kategori att följa ikväll. Jag tror Kim vinner p g a att det inte blir några större protester då! ett safe val helt enkelt.
Samtidigt är Elfsborg på plats för att firas av som mästare, kul att ha både David och Raz på plats!
---
Klubbmässigt har AZ fortfarande det tufft, 2-2 senast och Viktor ut skadad med en fot som krånglat en längre tid. Kanske lite vila är på sin plats! Annars gör han personligen en bra säsong hitills.
CSKA ångar på, nu 3-1 borta mot Kuban och Raz på nytt målskytt. Stark höst av unge Elm i Ryssland.
David avslutade säsongen med seger och målskytt i svenska cupen borta mot Hovslätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar