fredag 16 november 2012

Zlatan,JIF och SD

Först en stor beundran för Zlatans magiska kväll! Ruskigt snygga mål alla fyra och på helt skilda sätt. Stor beundran för Sveriges genomförande rakt igenom, det är trots allt England vi möter. Oavsett om flera tycker att det är ett rent B-lag så spelar samtliga i bra PL lag.
Tycker dock att Isaksson ska ta bollar som kommer in i målområdet! Det är hans område helt enkelt. Rasmus bra första halvlek, försvann lite mer i andra. Saknar att han inte söker sig till bollen oftare, och att han inte är modigare med de mer offensivare passningarna.
----
Igår kväll var vi i Orrefors med JIF och spelade/tränade mot Orrefors inomhus i sporthallen. Det märktes tydlig att vi inte har mer än två inneträningar i benen, Orrefors var betydligt bättre än oss med bollen och vann fyra av åtta matcher, medan tre slutade oavgjort och bara en seger för oss. Men vi jobbar på och lär höja oss framöver.
----
Till sist tycker jag att om SD:s politiker avslöjas av media som rasister så är det för mig ingen nyhet! man kan tro att media har hittat ett scoop när de avslöjar rasister som rasister!! Märkligt.
Däremot kan jag tycka att det har gått så långt i den rasistiska debatten att om en person bara har en åsikt som skildrar invandrare negativt så stämplas han som rasist! Trots att samma uttalande inte skulle ge någon reaktion alls om det handlade om en svensk. Varför har det blivit så?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar