fredag 26 oktober 2012

Alkmaar!

Lite ledighet och en minisemesterresa till Alkmaar i Holland var det som stod på programmet söndag till torsdag i veckan som varit.
Anki och jag började resan ner på söndagseftermiddagen efter jobbet, med anhalt Malmö för övernattning på hotell för att sedan fortsätta bilresan mot Holland tidigt måndag morgon.
Efter att åkt ett flertal hollandsresor tidigare så har det alltid varit ett antal små stopp beroende på vägarbeten längs autobahn. Men nu fanns det inte ett enda under hela resan, vilket var befriande när resan ändå tar sina tolv,tretton timmar.
Familjen Viktors nya adress har inte besökts tidigare, så vi var lite tveksamma om en utskrift från nätet skulle räcka för att hitta utan problem? Det gjorde det inte! Efter att kört på vägar som inte fanns på vår karta så chansade vi lite, och lyckades med mycket tur komma helt rätt på första chansningen!
Det blev ett par kanondagar givetvis, skapligt väder och ett barnbarn som hade hur mycket energi som helst!
Viktor och jag avslutade vår vistelse med att besöka Ajax-Manchester City i Onsdagskväll, en fantastiskt bra match och en härlig inramning! Kul att Ajax vann också.
När vi sedan skulle åka hem, så startade inte "gamla bettan"! Men som tur är så är Anki den mest bilkunniga av anki,jag och Vicke så hon fixade lite i motorn och bilen startade och funkade hur bra som helst hela vägen hem.
En mycket trevlig resa som upprepas igen framåt mars/april!

1 kommentar:

  1. Vilken fantastisk insats av David vid första målet mot Mjällby.
    Den kan vara GULD värd!!

    Alf Gunnarsson
    Ett gulsvart hjärta som höll på de röda i den här matchen)

    SvaraRadera