lördag 5 maj 2012

Lenhovda borta 1-1

Så var match två i emmabodasexan avklarad, Lenhovda borta och 1-1 som slutresultat. En märklig match där Lenhovda var det något bättre laget ute på planen i första halvan men utan att skapa en enda farlighet utöver målet efter en kvart. Däremot bränner vi tre frilägen och borde haft en ledning redan i paus.
I andra tar vi tag i matchen direkt och kvitterar rättvist tjugo minuter in i matchen. Även i andra halvlek bränner vi ett par tre enorma frilägen, samtidigt som Lenhovda inte skapar någonting. På planen mycket kamp och oordnat spel men chansmässigt är vi totalt överlägsna och borde tagit tre poäng.
Efter andra halvlek är flera spelare bra, men över två halvlekar är Niklas Karlsson den främste.

sagt under matchen:
En Lenhovda supporter ropar plötsligt till domaren:
" Domaren, tänk på att du är i Lenhovda, då är det bara motståndaren som filmar"

Till slut måste ändå sägas att fotboll ska vara kamp och jämna matcher även om det känns bättre inombords med klara ledningar. Matchen mot Lenhovda var just en match i ordets rätta bemärkelse.