fredag 11 maj 2012

JIF-Kosta

Vi hade hoppats att några av de skadade spelarna skulle kunna fullfölja matchen mot Kosta, men tyvärr höll det inte fullt ut för någon. Efter matchen var det väl bara Adam som kände sig mest ok. Det syntes tydligt att Peter Andersson och Peter Fagerström var klart störda av sina skador och Ocke kunde inte alls göra sig själv rättvis.
Trots alla dessa chansningar så behövde inte alla spela fullt ut ikväll som tur var. Redan från start visade vi att vi ville vinna betydligt mer än gästerna. Efter en kvart kunde vi haft tre mål,men ineffektiviteten var lika tydlig som mot Lenhovda inledningsvis. Till råga på allt elände kunde Kosta göra två mål på sina enda två chanser i matchen och vi låg under med 0-2! Men killarna visade moral och jobbade vidare och vi lyckas göra 1-2 i slutet på första halvan. Vi bytte runt lite för att hålla uppe intensiteten i matchen och i andra halvlek fanns bara JIF på planen. 5-0! i andra och en oerhört rättvis seger var säkrad. Killarna visar att bredden finns och att hårt jobb och massor av löpvilja räcker långt. Och de skadade spelarna som verkligen försökte ska ha massor med beröm för deras vilja att vilja delta!
Till nästa match får vi hoppas att alla skadade är ytterligare lite friskare, för det lär krävas mot Flerohopp.
Många plus idag men flest till Nicke, Laakso och Nordan.

Dagens citat:
Mitt i andra halvlek när matchen var som mest intensiv kommer lagledare Kent med följande inlägg.
" Syrianska leder med 2-0 mot GAIS"