fredag 4 maj 2012

Konsthelg som falnar!

Först vill jag lufta min åsikt om nybrokvinnan som inte fått full pension på tre år! märkligt att det överhuvudtaget kan hända, och när det nu hänt så måste kvinnan få rejält skadestånd! Därför att skulle det vara tvärtom, att du missat betala in något i tre år så skulle du få betala en jäkla straffavgift och kanske skulle det t o m bli fängelse i upp till två år för nån form av ekonomisk brottslighet!

Konsthelgen i glasriket var detta år en riktig bedrövelse! Det är bara att inse att glas lockar inte längre, det måste till andra evenemang runt omkring.
Att alla bruk har samma upplägg och visar i stort sett samma sorts glas kan inte locka folk år efter år! Det som måste till är att varje bruk får sin egen helg under året, där de själva kan utforma dagarna enbart för sitt eget intresse. Som det är nu kämpar alla bruk om i stort sett samma folk och givetvis åker inte folk till alla bruk, utan väljer ut något eller några stycken.
Det finns inget bruk som överlever på besökare! det måste till kunder och de minskar för varje år. Ekonomin är en del av tappet, men lika mycket är konkurrensen från billiga utlandsglas på stormarknader och andra varuhus! Hur gör vi för att folk ska förstå att riktigt glas kostar?
Många talar om att du måste marknadsföra glaset, men vilken marknadsföring är den bästa? Som det är nu finns de flesta med i glasriket AB, med all den reklam som det gör.

På fotbollsfronten är det skador som präglar JIF-truppen just nu! Men vi ser alltid positivt på tillvaron  ändå! Det är alltid elva spelare som startar en match ( förutom JIF:s senaste B-match, där vi endast kunde komma till spel med tio man)
Skador tillhör, viktigt bara att inte gräva ner sig för det och bara se problemen. En sak om jorden hade gått under om det fattas  spelare i truppen, men icke, det är bara sport vi talar om och förhoppningsvis klara de skadade spelarna sin vardag vilket är det viktiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar