söndag 27 maj 2012

JIF-Flygsfors och bröllop!

Det blev en fjärde seger i fredagskväll hemma mot Flygsfors. Efter att vi varit lite för passiva senast mot Flerohopp, så bestämde vi oss för att starta matchen med stor löpvilja och hög intensitet. Detta resulterade i en 2-0 ledning redan efter tre minuter. Kanske gick det lite för enkelt i början, för de närmaste tjugo-tjugofem minuter blev jämna och böljande spel. Efter 3-0 i slutet på första halvlek och sedan 4-0 ibörjan på andra, så var matchen klar.
Vi visar bra inställning och tar kommandot i matchen från start, vilket gör att vi skapar mycket målchanser i matchen. Många som gör toppinsatser, men extra kul att Johan Eriksson gör en sån bra match, och att Peter Andersson börjar hitta tillbaka till storform!
Lite synd bara att endast 30 betalande kom till IP.