fredag 18 maj 2012

Flerohopp borta.

Snart hoppas jag att jag slipper fler skador, jag hoppas slippa ringa runt de flesta i telefonlistan och ändå bara få ihop tretton spelare.
I kvällens match gör grabbarna en heroisk match, trots att ocke gick sönder tidigt i matchen och flera har stora problem med skadekänningar kämpar de för varandra och laget fantastiskt bra.
Att vinna borta mot Flerohopp är bra under alla förutsättningar, men idag oerhört starkt. Vi startar matchen bra och våra omställningar skapar oro vid nästan varje tillfälle. Att vi leder i paus med 2-0 känns inte konstigt alls. Däremot inbjuder inte planen till rull, så därför är mest långa bollar från båda håll. I andra halvlek väntar vi oss mycket långt och mycket chansspel, vilket det också blir, men vi blir lite för låga i vårat försvarsspel. Men deras långa bollar skapar endast en enda riktig målchans utöver målet i andra,medan vi har någon mer att sätta trean på.
Vi är svåra att skapa chanser på och det är viktigt för självförtroendet att veta när spelet klickar.
Bra insats av hela backlinjen och Adam på topp.