torsdag 26 januari 2012

Rasmus, 14 mål på frisparkar!!

Johansfors IF har väl hamnat i en skaplig serie, tycker det ser bra ut både från det sportsliga till det avståndsmässiga. Kanske att Lenhovda kunde spelat åt Vetlandahållet och att Alsjöholm hamnat i vår serie.
Men som alla vet utgår allting från Jönköping, vilket betyder att de lägre divisionerna här runtomkring inte betyder så mycket för smff. För smålands ff är det ingen skillnad på öland eller nybro, utan här kan lagen placeras lite på måfå.

Sedan vet jag inte vem eller vilka som ansvarar för konstgräsplanen i emmaboda! men jag tycker att om du hyr planen så ska det vara plogat och klart när man kommer dit, om det inte kommer en decimeter snö samma morgon. Om det inte är fixat och klart bör någon meddela de klubbar som har träning! Alla bor inte i emmaboda! I söndagskväll var det bedrövligt underlag och det hade inte snöat under hela dagen.

Jag läste angående artikeln om Rasmus och hans frisparksmål, att vissa tvivlade på att han gjort så många mål om man backar fem år.
Men sett till säsongen 2008 fram till 2012-01 25 så har han sparkat in 14 frisparkar i mål! Tror att han är ganska ensam om den siffran.

Kalmar FF föll mot Öster i första träningsmatchen, inget konstigt med det! Träningsmatcher handlar mest om att hitta rätt i positioner offensiva som defensiva, få igång alla spelare, sedan är alltid mer energi för det lag som har lägst serietillhörighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar