tisdag 17 januari 2012

inomhuscup och Spa!!

Helgen som passerat har inneburit inomhuscup i emmaboda sporthall. En turnering som dominerats av hemmaklubben och Lindås genom alla år, men med vissa andra föreningar som vinnare ibland. För Johansfors del har denna turnering inte varit en av favoriterna, eftersom resultaten oftast varit ganska klena. En enda seger har det blivit och den var i slutet på 90-talet.
I år slutade det med en tredjeplats efter massor med dramatik i flertalet av matcherna. Från gruppspelet i lördags gick vi vidare som trea, bara målskillnaden bättre än Rödeby. Slutspelet på söndagen började med en svidande 0-3 förlust mot Lindås och efter att vissefjärda sedan spelat lika med LBK så var vi tvingade att besegra Vissefjärda i en avgörande drabbning. Det blev en 1-0 vinst och vi avancerade till semifinal mot Gullabo/Gullaboås, speltiden var nu 2x10 min. och vi spelade bra. Vi hade 1-0 i paus och det såg stabilt ut, men G/G lyckades vända och vinna med 1-2 i en tuff och bra match! Det blev till slut tredjeprismatch mot LBK, men denna gång var det vi som ville mest och vann med klara 5-0. Bra start på säsongen när nu utomhusträningen kör igång! Till sist Uffe Runesson, du gör ett kanonjobb!!
Igår åkte anki och jag på en spa avkoppling till Ronneby brunn. Fantastiskt skön att njuta av varma bad, bastu, bubbelpool först för att sedan äta en god trerätters och avsluta det med  en whisky av fin kvalitet. På vägen ner och hem hälsade vi på hos en god vän som äger en resturang i Backaryd! Lunch på nervägen och Kaffe på hemvägen! Och kanske en blivande kund!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar