måndag 9 januari 2012

Äntligen igång!

Det kändes oerhört kul och stimulerande att ta sig an ett lag igen! Två och ett halv år utan tränaruppdrag har på sitt sätt varit skönt, men nu var man lite sugen igen.
Resultaten för oss i Nybro open var väl inte som vi tänkt, men frånsett en period mot Pukeberg så är vi med och är närmast segern i två 0-0 matcher. Kul att se spelarna verkligen ta till sig och jobba som vi sagt innan varje match, det är inte alltid som det går in i alla öron.
Nu satsar vi vidare mot turneringen i emmaboda till helgen, tyvärr spelas den enligt futsalreglerna! Men det är bara gilla läget.
Nybro Open i all ära, en väldigt kul turnering,men givetvis ska NIF satsa på en elitturnering! Det handlar enbart om prispengarna. Du kanske inte får dit A-lagen,men däremot lite större lags u-lag. Kan Mariedal så bör man kunna locka dit lag till nybro. Publikmässigt bör man återgå till en ren kommunturnering och en länsturnering där alla lag från div 3 och neråt kan spela i.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också JIF gjorde bra ifrån sig i turneringen, defensivt. Det är inte inomhus det ska vara bra, det är mest för skojs skull! Peter kommer bli nyttig, det syntes.

    Annars har du rätt i det du nämner ang Nybro Open med.

    Lycka till Johnny!

    SvaraRadera
  2. Lite komiskt faktiskt att i Nybro Opens kommunturnering bestod kvartsfinalerna av sex lag från Kalmar kommun ett från Emmmboda och ett från Torsås kommun...Och som sagt det skapar ju av förklarliga skäl inte det hetaste publikintresset för den turneringen i just Nybro där turneringen ändå spelas...

    SvaraRadera