torsdag 1 mars 2012

Äntligen!!

Det bästa med landskampen igår var att de spelade bra som lag och att samtliga spelare gjorde en bra insats!
Efter två mindre bra insatser mot Danmark och England så fanns en liten oro att svenskarna kanske skulle få det jobbigt i EM. Men efter gårdagens match ger de oss ett visst hopp om ett intressant EM.
Tittar man närmare på spelarna så var det kul att Zlatan gjorde en så bra match som man nästan kräver av en spelare av hans stjärnstatus. Källström och Svensson bra defensivt men syntes knappt offensivt. Rasmus var nog laddad för spel centralt igår och tog med sig den laddningen ut på kanten, bra med boll och löpvillig i båda riktningar, bra! Toivonen i ovan roll har bra form och det var den som räddade godkänt. Backlinjen som spelade igår visade stor trygghet med boll, vilket gör att Sverige kan hålla bollen inom laget under längre tid och det i sin tur bidrar till att anfallsspelet blir klart bättre. Backar som får panik varje gång de får bollen och skickar långt gör att allt spel enbart blir beroende på att kontra vid motståndartapp.
Isaksson som oftast en säkerhetsrisk med fötterna!
Inhopparna bra! Larsson två mål, Holmén bättre än jag nånsin sett honom, Wernbloom stor pondus, Guidetti tyvärr lite för valpig, löpte för mycket utan tanke men det blir bättre nästa gång.

1 kommentar:

  1. Bra analys av matchen utom det där med Toivonen som är oerhört överskattad och inget i landslaget att göra. Rasmus bättre än Zlatan i mitt tycke!

    SvaraRadera