måndag 27 februari 2012

3-3!

AZ-Heerenveen 3-3! Viktor och Rasmus lagkaptener!! Stort.
Jag lyckades streama fram en någorlunda sändning, med bra korta stopp här och där. Men matchen var ganska intensiv där AZ var laget som tog tag i matchen från start. 1-0 till AZ var ganska logiskt och välförtjänt i Paus.
Heerenveen var bättre i andra,utan att komma upp i normal standard i passningsspelet. AZ bättre med bollenså det kändes inte rättvist när Heerenveen tog ledningen med 2-3 tio minuter från slutet. AZ:s kvittering kändes som ett rättvist resultat efter att de låg under så nära slutsignalen. Både Viktor och Rasmus bra med ett extra plus för Rasmus denna match.
Elfsborg verkar ha jobbat hårt med defensiven hitills, att hålla nollan borta mot FCK är starkt, att sedan göra ett gör att laget kanske blir mer stabilt 2012. Tyvärr var David sjuk och missade matchen på parken.