fredag 24 februari 2012

Zlatan får stå sitt kast!

Det är ganska märkligt hur alla rasar mot att avstängningsdomen mot Zlatan inte stannade på två matcher! I min värld så är det väl Zlatan själv som är orsaken, varför slå till en spelare i en situation som han inte ens är inblandad i från början? Eftersom det inte är första gången han är involverad i sådana situationer, så blir avstängningen därefter givetvis.
AZ avancerade till åttondelen via sammanlagt 2-0 på Anderlecht, och nu väntar Udinese.
På söndag är det stor seriefinal mellan nämnda AZ och Heerenveen, tvåan mot trean och en ny duell Elmbröderna emellan.
I den senaste upplagan av " proffskollen" på fotbollskanalen har alla fått sitt betyg nerskrivet utom Guidetti givetvis! anledningen är förstås att han endast lyckades få en fyra i betyg, vilket visar vilken positiv bild som hela tiden ska visas när media bestämt sig för att lyfta en speciell person oavsett yrke.
I den lokala fotbollen börjar det närma sig de första riktiga träningsmatcherna nu. I div 6 emmaboda blir det 2012 massor med kul matcher, någorlunda korta resor och flera matcher som kan klassas som miniderbyn. 2012 är det hårdsatsande Kosta IF som blir storfavoriter i emmabodasexan, med förhoppningsvis vi som en av utmanarna.

1 kommentar:

  1. Du utnämner inte er själva till favoriter? Det var helt otippat mot vad de flesta andra tycker.

    Själv är jag lite inne på din linje men tror samtidigt att Kosta kmr vara ojämna då det känns som de saknar spelare var och varannan match.

    Föresten, svara gärna på mailet jag besvarade dig så jag vet att allt står rätt till.

    Mvh

    SvaraRadera