söndag 4 mars 2012

JIF en positiv upplevelse!!!

Finns det något bättre för en fotbollsälskare än att stå intill en gräsplan i ett fantastiskt vårväder och se sitt lag i första riktiga träningsmatchen göra en riktigt bra match?
Nybro konstgräsplan var arenan och Orrefors stod för motståndet denna eftermiddag. Att spelarna lyckas ta till sig det vi tjatar om på träningarna och omvandla det i en match är ett tecken på intelligens och en positiv attityd att ta sig an uppgiften på och en  tro på det vi gör.
Det brukar finnas de spelare i ett lag som tror sig vara för lite mer än övriga och som anser sig så bra att de inte behöver göra som övriga i laget. Det finns inga sådana spelare i JIF! Här har alla en respekt för varandra och en stark gemenskap, vilket gör att varje spelare vågar göra ett misstag utan att bli hängd av en medspelare som givetvis alltid är prickfri!!
Det finns de spelare som anser sig vara givna i ett lag trots att de aldrig tar i och som har oerhört lätt för att tala om för andra vilka som borde spela eller vilka som är odugliga! Dessa individer har jag väldigt svårt för, speciellt som dessa spelare i de lägre divisionerna oftast inte spelat på någon högre nivå i sin karriär. De lever oftast i sin lilla sfär om att det inte finns något utanför Emmaboda kommun i fotbollsväg.
Johansfors är för mig en ny upplevelse när det gäller detta, kul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar