tisdag 5 juli 2011

Ociviliserade skitstövlar!!

Jag tycker det ska till kafttag mot publik som bär sig illa åt! Om det är riktat mot domare, spelare eller andra funktionärer så skall det beivras! Jag tror inte det skulle vara accepterat av samhället att du klev in på en valfri arbetsplats och började skrika könsord eller andra mer eller mindre vulgära uttryck till en person.Vad är skillnaden? Vi kan inte skylla på 08:or hela tiden, även om de är extremt osympatiska på fotbollsmatcher. Det händer även i lokala division sexmatcher att publiken öppet kaftigt hånar motståndare och domare.
Du måste tåla det som fotbollsspelare säger man, varför? Fotbollsspelare är människor som givetvis tar illa vid sig av andra människors påhopp. Man säger att det är spelaren man häcklar och inte den enskilde människan, hur ser du skillnaden på en person om det är en spelare eller bara en människa!
Jag uppmanar verkligen folk som ser och hör idioter på matcher att säga ifrån. Hur skulle dessa gapande fån reagera om deras egna barn blev utsatta för samma förnedrande rop?
Jag förstår Gerndts agerande efter matchen igår! Fler skulle öppet vädra sitt missnöje mot publiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar