söndag 24 juli 2011

Jobb,fotboll,barnbarn,flytt och tragedi!

Det händer en hel del just nu! Mycket att göra på jobbet, vilket är kanonkul att jämföra med den mer än lovligt lugna perioden januari-mars.
Jag förvånas att så mycket folk hittar till en liten håla som Broakulla, folk kommer ifrån Belgien,Tyskland,Schweiz,Danmark,Italien,Frankrike,Ryssland,Norge,Finland,Holland mm. Att Johansfors trots allt har ett skapligt uppbyggt varumärke när det gäller glas bevisas verkligen under sommarmånaderna.
Nu är det för all del inte hundra procent kunder, men skapligt trots allt. Men man kan helt klart konstatera att fanns inte toaletter i shopen så skulle flertalet göra i byxorna. " finns det någon toalett?" det är den frågan som de flesta besökare ställer!
Jag har hunnit bli farfar igen! Viktor och Emma har fått en liten kille på ca fyra kilo, det är en oerhört tillfredställande känsla att få ett barnbarn!

På fotbollsfronten händer det inte mycket i sverige, allsvenskan rullar på utan speciellt mycket överraskningar.
David börjar hitta rätt, men det var ingen överraskning för mig. Bara en tidsfråga innan han skulle komma ifatt.
Kalmar har som vanligt trubbel med brassar som tror de är världsstjärnor och divar sig!
Helsingborg tror de är bäst i europa som vanligt! Glömmer gärna att de bara vunnit SM en gång.

I Holland är det försäsongsmatcher som gäller, I heerenveen har viktor gjort en bra försäsong, och troligtvis blir det ännu bättre nu när en liten Hugo väntar efter matcherna!
AZ ser starka ut, Rasmus har spelat en halvlek i varje match för att spara sin fot. men även han ser stark ut och igår kom säsongens första mål.

Johansforshyttan ser i dagsläget ut att inte få vara kvar i Broakulla efter den sista september! Är det någon som har en lokal ledig är vi intresserade. Anledningen är att de nya ägarna tänker sig en butik med helt annan inriktning! Typ rompraliner och romglass!

Till sist det tragiska i Norge! Det är ofattbart att det finns människor som den här Brejvik. Det går inte att skydda sig eller andra mot sådana monster till personer. Ett varmt deltagande till alla anhöriga!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar