söndag 23 september 2012

Skruv-JIF en enorm laginsats!

Då var 2012 års bortaspel avklarat! Det blev en blöt historia mot Skruv som vi lyckades vinna med 2-1. Förutsättningarna var att vi lät spelare som var halvskadade vila cornel,henke a,fagerström,pettan sedan givetvis dajm efter sin svåra skada plus arbetande tobbe f o valle och tuben som var på bröllop. Axel fick spela forward istället för mv, därav lite nytt i startelvan till gårdagens match men ändå spelare som deltagit i truppen innan.
Därför var det extra kul att vi gör en så pass stabil insats som vi gör. Vi startar matchen agressivt och bra och vinner också boll som belöning. Efter de första tjugo tappar vi av något fram till vi tar ledningen. Efter ledningsmålet är det vi som styr och har kontroll på matchen fram till dom gör 2-1 en kvart in i andra halvlek. Sista tjugo tjugofem får vi mest försvara oss mot ett kvitteringsjagande skruv, vi lyckas med både tur och skicklighet hålla undan till den femtonde trepoängaren för säsongen!
Flera spelare svarar för mycket bra insatser i matchen, Nicke K och Laxen som håller ihop hela laget! Charlie som alltid gör ett enormt slit, adam w som med sina löpningar i djupled skapar massor, kul överraskningarna i matchen var Mange , Matte och Axel.
Henke Nordström som varit borta från spel ett anta veckor pga sprickor i foten gör en enorm uppoffring för laget!!
Kul att vi kan hålla upp en skärpa och moral att ge hundra trots att allt är klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar