söndag 16 september 2012

Vi hade chansen att nå division 5 igen! En division som vi åkte ur 2007, och som föreningen sedan dess år efter år försökt ta sig tillbaka till.
Igår fanns den chansen igen, och en unik situation där vi hade tre chanser på oss att ta de tre poäng som krävdes för allt skulle vara klart.
Bäckebo hemma, ett hundratal åskådare på plats, perfekt fotbollsväder och i stort sett alla spelare var tillgängliga för spel. Det fanns bara ett läge, ut och njut av situationen!
Första halvlek var från vår sida inte alls bra, vi var tveksamma i det mesta vi gjorde och det såg lojt och tamt ut. Utan att Bäckebo skapade några farligheter så var vi nöjda att det var 0-0 i paus.
Nio första halvlekar i år har vi gått in med endast 5 poäng, för att 45 minuter senare lämna planen med 21 poäng! Detta hände även i dagens match, vi går ut och kör över Bäckebo första tjugofem och leder plötsligt med 4-0 och division 5 var klart. Tyvärr slappnar vi av och låter Bäckebo reducera två gånger på övertid.
Det blev en härlig avslutning med massor av glädje, som tyvärr grusades av Dajms svåra skada med kvarten kvar. Men stort tack till alla spelare för en mycket väl genomförd säsong, där vi visat en jämnhet men även toppar som givit oss en rättvis serieseger.
Axel, Patrik,Tobbe D,Klevis,Laakso,Pettan,Valle,Adam W,Cornel,Nordan,Matte,Ocke,Charlie,Johan,Åke,Robert,Adam O,Niklas J,Jocke L,Hampus,Dzenan,KG,Pontus,Andreas J,Nicke K,Peter F,henke a,Mange,Lillen,Dajm,Ted och Tobbe f
är killarna som deltagit i A -laget 2012 hitills!

1 kommentar: