fredag 7 september 2012

JIF-Örsjö, en viktig trea!

En på förhand mycket tuff uppgift väntade hemma mot Örsjö. Vi har haft det besvärligt i de tidigare två möten under säsongen.
Ikväll började vi riktigt bra och rullade till oss fem frilägen första kvarten utan att göra mål! 1-0 kom strax efter och då såg allt riktigt bra ut. Efter målet blev vi bekväma i vårt defensiva jobb från forwards och mittfält och Örsjö kom in i matchen helt onödigt. Sista halvan av första halvlek har vi inte tre passningar rätt utan Örsjö kunde kvittera i slutet.
Andra halvlek ändrade vi lite och fick tag i mittfältet igen samtidigt som vi vårdar bollen bättre inom laget. Fem minuter från slutet gör vi också 2-1 och det var ett resultat som var klart rättvist sett till hela matchen.
Bra mv och backlinje rakt igenom hela matchen och ett litet extra plus till Tuben.