tisdag 3 april 2012

Fotbollen igång!!!

Fotbollen i detta land börjar nu på allvar! Allsvenskan har startat och superettan om en vecka, och sedan rullar det på division för division för att avslutas med div sex emmaboda fredagen den 27 april.
Johansfors har fram till dags datum haft en försäsong som sett riktigt bra ut. Tyvärr blev det en skada i går på gårdagens träning som vi verkligen hoppas inte är så allvarlig!
Senaste träningsmatchen mot div 4-laget Nättraby var på flera sätt en oerhört positiv insats, stark defensiv och ett omställningsspel där vi skapade en handfull kanonlägen att näta! Matchen mot Nättraby visade också att bredden i truppen finns och det brukar vara den som avgör en lång serie.
Allsvenskan började som väntat!
 Jag kan inte låta bli att förundras över svenska spels diktatorbeteende i samband med Åtvidabergs plojlåt. Att de har ett avtal med SvFF betyder tydligen att de ska bestämma allt, hoppas att Åtvid kan gå runt detta på något sätt!
I Holland så är toppstriden stenhård, sex lag inom fyra poängs marginal och både AZ och Heerenveen inblandade. AZ kan få det jobbigt mentalt med både serietopp och europa league. Viktor har börjat göra mål, och börjar han leverera mer nu på slutet så kan Heerenveen mycket väl nå en europaplats till 2013.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar