torsdag 12 april 2012

Sönerna och påhoppet på Åke!

Rasmus skadad är inte ett besked som man som farsa vill läsa på aftonbladets sportbilagas överskrift!
Ett sms svar att han skulle ringa idag var beskedet jag fick igår kväll. Att agenten tydligen vet mer är oerhört märkligt.
Heerenveen fick målvakten utvisad och straff emot sig direkt, ingen rolig start mot ajax. Och som vanligt när Heerenveen förlorar släpper de in fem mål! Fem förluster och 2x 1-5 mot PSV, 1-5 mot Twente, 1-5 och 0-5 mot ajax är siffror som jag aldrig upplevt för ett lag som trots allt är med i toppstriden! Viktor har bra form just nu!
Elfsborg ska försöka slå obesegrade Norrköping ikväll, en tuff uppgift! Hoppas David får mer speltid snart annars tror jag han ganska snart vill bli utlånad eller till sommaren såld! Man får acceptera att bli bänkad, men inte vara nöjd med det!
JIF har enligt ahonen inte någon bred trupp bara för att Åke får speltid! Märkligt uttalande att hoppa på en enskild spelare så!
Eftersom ahonen har full koll bör han begripa att vi rullar runt på spelare, så att så många som möjligt ska få speltid eftersom B-lagsmatcher är svåra att få till. Till dags dato har 24 man spelat minst 2-3 matcher och vi har ytterligare 3-4 som vi väntar ska komma igång av olika anledningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar