lördag 7 april 2012

Div 6 Emmaboda och AZ

Efter att spelat bra i nästan samtliga träningsmatcher, trots förlust senast så gjorde vi igår en mindre bra insats mot Örsjö. Att förlora tillhör spelet och Örsjö var ett riktigt bra div 6 lag, vilket troligtvis gör att årets säsong i div 6 emmaboda blir kvalitativt en riktigt bra serie för att vara just en div 6 serie.
Det finns flera lag som satsat och vill avancera till femman, varav vi är ett. Kosta, Flerohopp,Örsjö.Lenhovda,skruv,bäckebo är några av lagen som visat att de har bra lag och som gör serien kul att spela i. Annars brukar det vara ett, två lag som vinner sina matcher med 8-9 noll, och där sedan innbördes möte avgör placering dessa emellan.
Både som tränare och spelare vill man ha bra och jämna matcher och det ser det ut att bli iår.

AZ fick verkligen en rejäl omgång av Valencia i torsdagens Europa League. 4-0 var siffror som var i underkant just i den matchen. Skillnaden var ungefär lika stor som Barcelona mot Milan. Barca skulle haft ett par straffar redan i Milano men fick dem nu istället. Det blir aldrig spännande att titta på barca, de vinner och har bollen 75% av tiden och gör lite som de vill och när de vill och då mot europas topplag i serie A, premier league mm. Lika stor skillnad är det tyvärr mellan trean i La liga och tvåan i Holland.

1 kommentar:

  1. Håller med. När man ser Barca sitterna och tittar på deras föreställning. Känns inte som en riktig match.

    SvaraRadera