måndag 6 juni 2011

Fotbollstankar i hettan!

Nybro mot Saxemara igår. Vad säger man? Nybro var totalt överlägsna sina motståndare från blekinge i stort sett matchen igenom.
Nybro spelade bra fotboll och skapade minst femton klara målchanser mot en enda för Ronnebylaget. Saxemaras spelare var byggda och hade en teknik som lämpar sig väl på ojämna planer, medan nybros killar rullade runt bollen och visade prov på fina kvaliteter på reservplanen vid åkrahäll.
Tommy lyckades skicka in 1-0 på den andra av två straffar för hemmalaget till det mest rättvisa slutresultatet på länge när det återstod ca kvarten av matchen.
Bäst i ett för dagen mycket bra nybro var Tommy, Filip och Jalle.

Att inte Lindås/Långasjö lyckades slippa vara farmarlag till EIS är tragiskt! Eftersom det oftast är så att L/L spelarna ska ställa upp för EIS, medan det är oerhört jobbigt tvärtom. Att alla ville skrota avtalet utom styrelserna brydde sig ingen om!

Jag måste beundra Boda som lyckas hålla igång ett damlag år efter år! starkt jobbat Ahonens family.

Johansfors har kopplat grepp om sexan! Nu vill jag inte se någon plattmatch likt fjolårets älghultsmatch.

Madesjö-Puke blir en holmgång den 16 juni!

Frida Anderssons passion för fotboll är fantastisk! Hon levererar i stort sett varje match och missar max en träning per säsong. Imponerande! sedan har hon troligtvis ett av damfotbollens hårdaste skott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar