onsdag 1 juni 2011

Domare,marknad och hollandsbesök!

Jag håller med AK till hundra procent vad det gäller domarna för damer i division 3. Vem är det som tillsätter dessa? Man kan fundera på om vederbörande överhuvudtaget bryr sig om damfotboll! Det måste väl i rimlighetens namn finnas vissa krav för att få döma fotboll oavsett divisionsnivå. Jag köper att det är svårt att rekrytera nya domare och att det inte räcker till alltid, men en domare som helt saknar uppfattning om spelet kan vara avgörande för hur en serie slutar. Det mest frustrerande med dessa s k domare är att man som spelare och ledare är totalt maktlös på och vid sidan av planen. Jag förstår att spelare och ledare ibland blir skogstokiga och säger vad hon eller han tycker. Men i alla dessa fall vet domarna alltid vad de ska göra!!

En långpromenad igår i det strålande vädret, men efter att promenerat i drygt en halvmil hamnade vi mitt i Linnealunken. Att det krävs ett visst arrangemang för att få folk att promenera fem kilometer är konstigt.

I morgon är det den traditionella vårmarknaden i Broakulla, brukar betyda skapligt väder och massor med folk och knallar, därefter blir det till att besöka en mycket pigg 73-åring innan det är dags för dagsavslut.

Ikväll får vi besök av Viktor och Emma, det ser vi verkligen fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar