fredag 9 december 2011

Kort och gott i julmånaden!

Det är ganska lugnt på alla fronter just nu, på jobbet är rusningen som förra året ungefär, dvs ganska måttlig.
Däremot är bytet av lokal ett enormt lyft för både oss personligen som företagsmässigt. Hoppas att folk hittar hit i sommar också, det är då som vi kan se om flytten är en för- eller nackdel ekonomiskt.

Fotbollen på lokal nivå är inne i sin värsta tid! Den s k frimånaden är ett fördärv för alla småklubbar. Efter den 15:e december vet jag om JIF har några spelare eller ej, det är ju trots allt så att de allra flesta spelare som lämnar en förening väntar till den sista dagen för övergång. Hoppas att det kommer fler än som lämnar!!
Det lilla upptaktsmötet i onsdags såg ialla fall positivt ut.

I holländska ligan är det som alltid störst fokus på storheterna Ajax och PSV. Men framförallt ajax har det väldigt jobbigt iår, laget räcker inte till defensivt och får därmed en jobbig vårsäsong om de ska klara en europa league plats! Jag tror att det blir en duell mellan PSV, AZ och Twente om första platsen och att Ajax, Heerenveen och Feyenoord får tampas om platserna bakom.

Att England tappar lag i mästarcupens slutspel är inte speciellt förvånande! Det är svårt att hålla samma höga kvalitet år efter år. Tittar du på Italien har de haft en svag period i 5 år minst. Tyskarna hade flera år bara Bayern och spanien har väl nästan alltid haft bara Real och Barca.

Intressant debatt angående OAIK:s match mot Nybro IF för en vecka sedan. OAIK var väldigt bleka och i mina ögon fanns inte någon spelare som stack ut i jämförelse med nybrospelarna! Nybro var det bättre laget i 60-70 minuter. I nybro var det flera spelare som såg pigga ut, och laget såg mycket mer homogena ut än under hela förra säsongen. Lite äldre och mer erfarna spelare kommer göra truppen gott 2012. Jag hade förväntat mig mycket av skyttekungen i OAIK, men var han med i matchen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar