torsdag 29 december 2011

Aftonbladet!!

Aftonbladet skriver att Rasmus är klar för Manchester United! Sedan följer en följetong om han är bra nog osv. Är det inte märkligt att en spelare nästan måste be om ursäkt för att en tidning hittar på en lögn. Alla dessa självutsedda experter som tror sig veta exakt hur Rasmus är som spelare och var han skulle kunna platsa eller inte platsa. Senast var det " Bjärred" som aldrig varit någon stor lirare att uttala sig, patetiskt!

Igår avverkade jag första träningspasset med JIF, det var länge sedan och det var oerhört kul och stimulerande, trots att det endast var tolv som var omklädda och tränade.

5 kommentarer:

  1. Är fullständigt övertygad om att Rasmus kommer ha större meriter än Bjärred när han slutar, men i dagsläget kan Rasmus inte på något sätt mäta sig med Bjärreds meritlista...

    SvaraRadera
  2. Jag skriver att han aldrig var någon lirare och ska därför inte kommentera något han inte vet något om. Meritmässigt klart bra givetvis!

    SvaraRadera
  3. Åja, som f.d. scout för M U är väl Bjärred kvalificerad att kommentera.
    Måste man vara lirare för att kommentera?
    I så fall bör väl Johnny E. använda små bokstäver.

    SvaraRadera
  4. Spelar ingen roll vad han är eller gjort! Har aldrig uppskattat honom som spelare. Oftast räddad av en snabb Björklund. Det är därför jag har svårt med en sådan spelare! Tyvärr.

    SvaraRadera
  5. Fast nu är du lite snett ute Johnny. Var det Björklunds snabbhet som tog honom till Bayern Munchen och Barcelona? För övrigt vore det oerhört intressant att se Rasmus i Man Utd.

    SvaraRadera