fredag 16 december 2011

KFF och EIS

Kalmar FF har verkligen sett om sitt hus! Som det ser ut nu så är det enbart nyförvärv av kvalitet som köpts. Man vet ju från tidigare år att köp från exotiska länder kan ta lite tid på sig att komma in i den rydströmska stan!
Jag tycker det är ett bevis på att KFF har en vilja att verkligen tillhöra toppen av svensk fotboll, och inte bli ett lag som är bra ett par tre år för att sedan försvinna ner i den fotbollsmässiga avgrunden.
Hoppas att Mattias Johansson får lite flyt igen! Har haft en del motgångar nu, både med U21,inställda proffsplaner och troligtvis missad A-landslagsplats! Han är i och för sig ganska ung, men man tål ändå inte hur mycket motgång som helst utan att det ger en viss hopplöshet i psyket, som kan påverka spelandet på planen och en del annat i förlängningen.
Emmaboda IS dam har äntligen lyckats få till sig ett antal mycket bra förstärkningar utifrån! Annars brukar det vara väldigt svårt för EIS att få spelare från andra klubbar som verkligen förstärker. De har trots det klarat sig otroligt bra med endast egna produkter!
EIS herr ser ut att få ett rekordungt lag 2012, kan bli tufft i det långa loppet, annars är det mycket positivt att  föreningen vill plocka upp sina egna talanger!
Jag tycker det är synd att föreningarna i kommunen är på ungefär samma nivå, det ger spelare som har en viss ambition svårigheter att komma vidare.

1 kommentar:

  1. Bra skrivet,Emmaboda borde få mer stöd av föreningarna runt om i kommunen så det blir ett lag högre upp i seriesystemet från vår region.

    SvaraRadera