söndag 9 oktober 2011

Hugo och Alve!

Nu är Viktors och Emmas lille son döpt! Hugo heter han och döptes i ålems kyrka igår.
Efteråt samlades vi hos emmas föräldrar allihop för en trevlig fortsättning på dopdagen. Ett stort tack till familjen Dahlberg för en trevlig eftermiddag!

Vi fortsatte sedan till Åke J:s 50 års fest, när vi kom dit var festen i full gång med livemusik och massor av trevliga personer.

Sverige gjorde väl ingen större match mot Finland, där rädslan av att tappa poäng var alldeles för stor! Ni som spelat fotboll vet hur det kan vara när du som spelare hela tiden hamnar fel, oavsett vad du gör. Finland hade ingenting att förlora och kunde anfalla med 7-8 spelare hela tiden. Varför spelar de inte så mot Moldavien? då kanske de vunnit mot dem!
Men tre poäng är det som räknas just nu!
Rasmus hade väl ingen toppkväll i Helsingfors, men han var inte ensam om det och jag hoppas han får starta mot Holland också.

David och Alve var och hälsade på hos oss på jobbet i fredags, alltid en trevlig stund att få träffa barn och barnbarn. De bor en bit ifrån så det blir kanske inte så ofta som man vill!

Idag var det 1 års kalas hos ankis barnbarn Alvalie. Mycket nyttigheter som tårta och kakor intogs! Därefter en lång promenad innan dagens match mellan ÄFF och Öster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar