onsdag 12 oktober 2011

Egoister är bra i tennis!

Grattis Sverige! Grattis Rasmus! En storartad insats när det behövdes som mest. Sverige visade att ett litet land som Sverige måste förlita sig på en prickfri laginsats i 90 minuter. Varje spelare måste vara beredd att offra sig för laget, inte sätta sitt ego i främsta rummet.
Du kan vara en stjärna i ditt klubblag och därför tro att det räcker med det när du kommer in i ett litet lands landslag, men verkligheten är helt annan. Stenhårt jobb, ofta kämpa utan boll största delen av matcherna mot bra landslag är det som gäller för att lyckas i svenskt landslag.
Har du inte defensiva kvaliteter kan du inte spela i ett svenskt landslag! Spelar ingen roll vad du heter, vill du inte jobba hårt så krävs det 2-3 mål av dig i varje match! Spelare som lufsar runt och kan briljera en gång varannan match hjälper inte ett svenskt landslag.
Igår fanns energin och viljan att jobba för varandra och den som inte håller med om detta är just den sortens egoist som får svårt att lyckas i ett samarbete oavsett yrke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar