tisdag 20 september 2011

Slutspurt mm.

Varför måste Johansfors falla i de viktiga matcherna år efter år?
Skrämmande att läsa att det alltid saknas många spelare när de viktigaste matcherna spelas!

Topptippade Gullabo/Gullaboås har haft en höst som är högst medelmåttig!

EIS dam kommer att ta klivet upp i division två till nästa säsong, strålande gjort! stort grattis Magnus med tjejer!

Nybro IF VILLE inte gå upp i tvåan! Varför spelar man fotboll i seriesammanhang? Det fungerar inte så att man kan välja när man ska gå upp en division!

AZ har börjat serien på ett sensationellt bra sätt! Sedan de vann ligan har de nästan bytt ut hela laget, trots det levererar de varje år. Starkt! Rasmus är i kanonform och dominerar på sin defensiva mittfältsposition.

Och när vi diskuterar defensiv dominans, så har Viktor samma position i Heerenveen. Även han gör bra matcher nu, samtidigt kapten med pondus!

David måste fråga sig vad som krävs för att få spela i Elfsborg? Målskytt två matcher i rad, för att sedan var petad i två raka förlustmatcher! Har ett lag för mycket alternativ att spela med har tränarstaben den svåra rollen att välja rätt elva. Om man haft sådana problem som tränare! En annan har varit glad att elva man dykt upp till matchstart.

3 kommentarer:

  1. Vad är det som är skrämmande? JIF spelar i en division där man tyvärr inte kan ställa de krav på spelarna att de ska lägga sina kärlekssemestrar efter hur vi spelar! Att man sen kan tycka att om man sitter på ett träningsläger och lovar varandra serieseger och att ställa upp för laget men när det väl kommer till kritan inte lever som man själv dikterat det är skrämmande!
    Man saknar helt enkelt klubbkänsla!

    SvaraRadera
  2. Vad menar du Johnny sist mot Konga var väl ett utav de starkaste lagen JIF ställt på benen i år? Anton G saknades ju tyvärr men när det gäller Anton så får väl JIF snarare vara glada att han kunnat vara med så mycket som han varit.
    Sen gör JIF ingen höjdar match och det kan man väl undra varför man inte kan presterar när det väl gäller.

    SvaraRadera
  3. Känns som Nybro IF har gått, från att satsa kortsiktigt till att endast satsa långsiktigt. Man bör satsa både kort- och långsiktigt för att lyckas anser jag.

    SvaraRadera