måndag 22 augusti 2011

Mycket händer nu!

Det är en del som händer just nu!
På det privata planet så var anki och jag och hennes barn och ett av hennes barnbarn på Liseberg. Vi hade hyrt en minibuss och gav oss iväg kl 7 på lördagsmorgonen, för att hinna besöka David,Minna och Alve i Borås på vägen upp. Det blir inte alltid som man tänkt, barnbarnet led av åksjuka med följd att vi fick tre ofrivilliga stopp på vägen. Vi fick ont om tid att träffa David, men lyckades hälsaq på honom i en minut ungefär utanför Borås arena strax innan han var tvungen att samlas för träning innan avfärd mot södertälje.
Men vi följde med Minna och Alve hem till deras lya och fikade och hade en riktigt trevlig stund innan vi fortsatte mot Göteborg.
Sedan blev det en heldag på Liseberg med attraktioner, spel och hjul innan vi var tillbaka utpumpade vid tretiden på söndagsmorgonen. Tack alla för en underbar dag!

Företagsmässigt så har det ordnat sig med ny lokal äntligen! Vi flyttar den 1 oktober till Bruksgatan 11, det gamla bankhuset i broakulla. Vi tror att det blir riktigt bra.

På fotbollsplanen lyckades både Rasmus och david näta, medan Vicke åkte på en ny 1-5 förlust, denna gång mot Twente. Liknar KFF:s 0-5,0-5 från 2007 och med det i minnet behöver han inte vara orolig!
Rasmus gjorde 2-0 på straff i 4-0 segern mot NEC och David gjorde det viktiga 1-0 borta mot Syrianska i 2-0 segern.

Lokalt så tappade nybro en säker trepoängare sista minuten.
Gullabo/Gullaboås har inte skött sin sommarträning!
EIS dam ångar på med banktjänstekvinnan Bertilssson i täten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar