tisdag 30 augusti 2011

AZ, HEERENVEEN och ELFSBORG!!!

Hösten börjar visa sig på allvar efter att ha försökt titta fram i stort sett hela sommaren. För vår del handlar det nu om flytt till bruksgatan 11, och allt det jobb som det kräver. IKEA igår för att köpa ny inredning, det blev ett antal kilo att lyfta ett par tre gånger om!
Mitt i all flytt räknar vi med att besöka viktor, emma och hugo i holland om 14 dagar om allt går som planerat.

I helgen som passerat lyckades Heerenveen ta en poäng borta mot Feyenoord 2-2. Viktor gör en bra match och var lagkapten dagen till ära. Att de lyckades ta en poäng trots två!! man utvisade stärker självförtroendet som varit svårt sargat efter två 1-5 förluster på raken.

AZ visar klass! 3-0 borta mot Groningen imponerar. Rasmus assisterade till två mål och frisparkade in trean själv och visade god form inför landslagssamlingen.
Det finns ingen svensk spelare som gjort fler mål på frispark på elitnivå än vad Rasmus gjort! ganska övertygad om det.

David fick trots mål ett par matcher i rad börja på bänken mot MFF! konkurrensen i Elfsborg är stenhård. Men han fick en kvarts speltid, men lyckades inte rädda elfsborg denna gången, utan de föll tungt med 1-2 och har därmed sex poäng till HIF.

Just nu har vi inneboende på vasagatan! Ankis dotter har ockuperat lägenheten efter sin hemkomst från tio veckor i Italien. Men det är bara trevligt trots att hon rensar godisskålen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar