tisdag 16 augusti 2011

Grabbarna sköter sig!

Nu börjar semestrar ta slut, och allt börjar återgå till det normala. Denna sommar har för oss som verkligen inte har nytta för fint väder varit perfekt. Skapligt med besökare och bra med kunder, vilket hade varit en god grund till fortsatt verksamhet vid glasbruket. Nu är det dock så om allt går i lås att vi flyttar vår butik till annan lokal från och med den första oktober.

På fotbollsfronten fick Heerenveen en riktig omgång av ajax (1-5)! Viktor gjorde enligt uppgifter en bra match och var i högsta grad delaktig i kvitteringsmålet med assist till Bas Dost.

AZ kunde inte följa upp segern mot PSV, utan föll borta mot Twente (2-0). Såg tyvärr inte matchen, men enligt media hade az sina chanser också, men föll på ineffektivitet framför mål. Hörde att Rasmus var lagkapten, det är stort vid 23 års ålder som ett svenskt utlandsproffs i ett starkt holländskt lag!

Elfsborg vann en rolig match mot Göteborg med 3-2, efter att David fått äran att avgöra i den tredje tilläggsminuten. Ett omdiskuterat mål, men det fanns inga tvivel om det skulle godkännas eller ej enligt mig och alla tv repriser i världen! 5 mål nu för david är ett bra facit, speciellt när dessa mål säkrat 7 p.

Lokalfotbollen som jag följer sparsamt live har dragit igång med att mina intressen gullabo/gullaboås tappar mark, EIS damer kommer att ta steget upp i tvåan! Nybro IF kommer att kvala sig till tvåan! JIF kommer att bli tvåa igen efter att tappa mot något bottengäng, tyvärr!

Finns det spelare runt Kalmar som har potential att bli allsvensk eller superettanspelare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar