lördag 25 augusti 2012

JIF-Flerohopp

Vi hamnade på banan igen efter debaclet i Kosta förra helgen. Det kändes redan vid samlingen att spelarna ville visa att de var bättre än insatsen senast.
Redan från start tog vi tag i taktpinnen med en straff som följd redan efter två minuter. Därefter är det vår match, även om vi går ner oss en aning i andra halvlek.
Axel fick lämna återbud av sjukdomsskäl och Patrik fick ställa sig i målet med kort varsel och gjorde det bra. Mattias som inte spelat från start sedan premiären mot älghult gjorde nu en kanoninsats som back. Åkes grabb, Robert gjorde debut i A-laget och nätade direkt, så det var mycket som man kunde glädjas åt trots att a-lagsaktuella spelare som: Niklas K, Fagerström, Hampus, Ocke, Henke Nordström, Charlie, Axel inte var tillgängliga.
30 spelare har vi nu använt för att avverka 13 matcher, vilket måste vara unikt på division sex nivå. Därför är det ett mysterium att reservlaget inte lyckats skrapa ihop mer än 3 p i årets serie!
---
Vidare måste påpekas att CSKA inte behövde förta sig mot de dryga solnaborna.

2 kommentarer:

  1. Säger bara AIK :)

    SvaraRadera
  2. Var på råsunda och såg CSKA spela emot AIK.
    Rasmus Elm tillhörde planens bästa spelare i denna match.
    Tycker att CSKA Mosva är ett bra fotbollslag , segern på råsunda var ganska rättvis.
    Men i Moskva tyckte jag AIK visade en god effektivitet och välförtjänt gick vidare till Europaleags gruppspel.
    Starkt av AIK att klara Moskva med ett antal Stockholsgrabbar (Martin Lorentzon, Nicklas Backman , Nils-Erik Johansson, Per Karlsson, Martin Mutumba ) det visar att klubbkänsla räcker ganska långt.

    SvaraRadera