torsdag 13 december 2012

Lite ditten och datten!

Jag känner att det är lite glest mellan inläggen, men det kommer bli tätare ju längre in i fotbollssäsongen vi kommer.
Just nu är det inte kul att vara fotbollsintresserad! Sportnytt domineras av Basket, Handboll, Innebandy, Hockey, Volleyboll, Bandy o dyl. Inte särskilt kul alltså!
Fotbollen handlar mest om Zlatan i media, det är inget ovanligt. Det finns ju helt plötsligt som från ingenstans flera "experter" på fransk fotboll! Fram till 2011 fanns inte en enda expert förutom Jonas Hansson på fotbollskanalen, märkligt!
Zlatan är en riktigt bra spelare men det blir bara för mycket när allt han gör är super,världsklass eller utomjordiskt i varje artikel. Lite lugnare vore inte fel från våra egenutnämnda experter!
Nästa märkliga mediegrej är ju John Guidetti, karln har inte gjort nånting på snart ett år, och ändå finns det artiklar om honom ett par gånger i veckan.
Så fort någon kritiserar media ( oftast AB,Exp eller fotbollskanalen) så ska media direkt ge igen. De har rätt att skriva vad skit som helst men tål inte att någon säger nåt elakt om dem. Det är bra att femman får lite fotboll så vi slipper TV4 gänget och speciellt denna Perlskog!
Allsvenskan har lottats och givetvis har AIK åsikt om det direkt! De får väl rätta sig som alla andra lag. Det är väl inte mer konstigt att spela på Friends arena än t ex kopparvallen.
Kul med smålandsderby nästa år.
Lokalfotbollen är inne i frimånadens sista dagar, som tur är! Det ska kanske inte vara jättepengar i övergångar mellan två div 4,5 eller 6 lag,men en liten fastlagd summa vore inte fel för att slippa denna vansinnesmånad för småklubbarna. Det blir ju tyvärr så att lag som inte lyckats så bra under spelåret riskerar att tappa massor av spelare, samtidigt som de får tufft att skaffa nya. Likadant varje år!
Vi i Johansfors har som väntat hamnat åt växjöhållet nästa år. Men dessa herrar sitter i Jönköping och begriper inte bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar